Karriere

Jobb i Holte Consulting

Er du EN AV FÅ?

Det er ikke alltid enkelt å se forskjell på ulike virksomheter, for på overflaten ser de fleste ganske like ut. Likevel er det noen områder der vi skiller oss ut. Så, om du har lyst til å være en av få som får ansvar fra dag én, eller kanskje en av få som får tilgang til kompetanseutvikling gjennom vår egen kursvirksomhet, så kan vi være et godt valg. Synes du det er spennende å bli deleier i virksomheten, eller kanskje du trigges av å ta del i et av få miljøer som påvirker statlige investeringsbeslutninger?

I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom hvor mange man er og hvor godt man kan utvikle hver enkelt. Det betyr at du får tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring. Vi omtales som joviale og «nedpå», og langt fra det noen tror om konsulent-stereotypien. Vi legger lista høyt for både kompetansenivået og de personlige egenskaper til våre nye medarbeidere, for å sikre at de dels passer inn og dels skal bringe inn egenskaper vi ønsker mer av.

Les mer om vår kultur >  Se ledige stillinger >

Bli bedre kjent med menneskene i Holte Consulting

Se video av Holte er folka:

Hvordan er det å jobbe hos oss

Hos oss får du jobbe med en gjeng engasjerte kollegaer, som elsker å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og ledelse. I Holte Consulting er vi alle medeiere i vår egen arbeidsplass og hver enkelt ansatt har stor påvirkningskraft og fleksibilitet.

Vi har en god aldersspredning i selskapet og har ansatte i sin beste alder i alle aldersgrupper: 20-, 30-, 40-, 50- og 60-årene. På denne måten drar vi nytten av lang og solid erfaring i kombinasjon med ungt pågangsmot og lærevilje. Det er viktig for oss at vi er en likestilt arbeidsplass og vi jobber hardt for å nå målet vårt om 40% av hvert kjønn i selskapet, noe vi har oppnådd i både ledelsen og styret.

Kompetansebygging og videreutvikling er sentralt for vårt selskap. Vi tilbyr våre ansatte en rekke kompetansebyggende tiltak som kurs, seminarer, konferanser, fagkvelder og workshops. Vi har også vår egen kursvirksomhet, Holte Academy, som tilbyr kurs og sertifisereringen innen en rekke relevante tema innenfor prosjektledelse.

Sist, men ikke minst ønsker vi å gjøre hverdagen til våre ansatte litt tryggere og enklere. Det betyr gode pensjons- og forsikringsordninger, lønnsbetingelser, fleksibel arbeidstid, samt en rekke andre ansattfordeler som treningsmuligheter, dekt barnehage- og skolestart, gratis telefon og bredbånd.

En god oppstart

Som nyansatt hos oss, får du mulighet til å delta på vårt konsulent- og ledelsesprogram, som består av 8 samlinger over 6 måneder. Her får du innføring i en rekke essensielle fagområder, hvordan vi jobber i oppdrag og forventninger til din rolle. Programmet skal gjøre deg bedre rustet for å lykkes i rollen og jobben din hos oss.

Ved oppstart blir du tildelt en buddy/mentor og får i tillegg tett oppfølging fra din leder. Hos oss får du muligheten til å bli en del av et godt sosialt miljø med et rikt spekter av sosiale arrangementer, deriblant kajakk kurs, teaterforestilling, juletrefest for barn, toppturer, sommerfest og firmaturer med partnere.

Sommerjobb

Hvert år ansetter vi et lite knippe dyktige studenter til sommerjobb hos oss. Vi ser etter deg som er under teknologiutdanning mot en mastergrad, og som ønsker relevant og variert erfaring innen ledelse. Vil du ha tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring enn mange andre sommerstudenter? Dette er tre fordeler med å være sommerstudent hos oss i Holte Consulting. Hos oss er du en av få, ikke en av mange.

Vi legger ut vår stillingsannonse for sommerjobb tidlig på høsten kalenderåret før sommerjobben starter, med søknadsfristen rundt 1. oktober.

ikon-superhelt

Vi søker flere superhelter

I Holte Consulting er vi alltid på jakt etter kloke hoder. Enten du er nyutdannet eller har mange års erfaring, ønsker vi å gjerne å høre fra deg. Ta kontakt med Gunnar på telefon eller epost for en uformell prat.

GunnarHeeschHolmenHolteconsulting_MG_7961

Gunnar Heesch Holmen

Daglig leder

+47 982 24 617

Epost

Ledige stillinger