Karriere

EN AV FÅ

Det er ikke alltid enkelt å se forskjell på ulike virksomheter, for på overflaten ser de fleste ganske like ut. Likevel er det noen områder der vi skiller oss ut. Så, om du har lyst til å være en av få som får ansvar fra dag én, eller kanskje en av få som får tilgang til kompetanseutvikling gjennom vår egen kursvirksomhet, så kan vi være et godt valg. Synes du det er spennende å få anledning til å bli deleier i virksomheten, eller kanskje du trigges av å ta del i et av få miljøer som påvirker statlige investeringsbeslutninger?

Her i Holte Consulting er vi ikke like mange kolleger som i brorparten av de andre virksomhetene i bransjen, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Vi legger lista høyt for både kompetansenivået til våre kommende kolleger og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn egenskaper vi ønsker mer av.

Dersom du enten er nyutdannet eller har prosjekterfaring innen IT, telekom, bygg, anlegg og eiendom, har vi veldig lyst til å høre fra deg.

Men du lurer sikkert på hva det er som kjennetegner kulturen vår. Her kan du se korte snutter fra noen av våre kolleger, som prøver å sette ord på hvordan det er å jobbe hos oss.