Kultur

Handlekraftig – med hjerte for prosjekt – inspirerende – nysgjerrig – kompetent

Vi er en av få virksomheter der personlighet er like viktig som kompetanse, det gjennomsyrer på mange måter kulturen vår. For å låne fra Netflix sitt mantra: «We don’t hire brilliant jerks».

Våre verdier

Våre verdier er oppsummert i disse stikkordene: Handlekraftig, Hjerte for prosjekt, Inspirerende, Nysgjerrig, Kompetent. Kulturen i selskapet er også tett knyttet til disse verdiene, fordi de kjennetegner alle våre ansatte.

De har et hjerte for å jobbe med prosjekter og endringer, og har handlekraften og kompetansen som trengs for å skape disse endringene. De har en nysgjerrighet for mennesker, teknologi og fag, som holder dem relevante og oppdaterte. Og de er inspirerende og skaper positiv energi rundt seg.

De som trives på jobb presterer bedre og gir det lille ekstra. Derfor legger vi stor vekt på at vi skal ha det gøy på jobb. Vi arrangerer drøssevis av sosiale arrangementer gjennom året. Det bidrar til at medarbeiderne samles og blir kjent med hverandre også utenfor kontoret. De ansatte har omtanke for hverandre, som er en viktig del av vår kultur.

Holte Consulting leverer Prosjektledelse Konsulenter Prosjektrådgivning
VeraUtsikt (2)

Miljø og bærekraft

Vi i Holte Consulting deltar i byggingen av et bærekraftig samfunn gjennom våre prosjekter og daglige arbeid. Dette gjelder våre oppdrag innen energi og industri, så vel som våre oppdrag innen bygg og digitalisering.

Vi har ledet prosjekter innen solkraft, vindkraft og biodrivstoff, og digitalisert verdens mest miljøvennlige kaffefabrikk. Det er med stolthet vi bidrar til lavere utslipp og senket ressursforbruk. Vår bistand på prosjekter øker bærekraften også innen områder som personvern og informasjonssikkerhet.

Miljø og bærekraft er en del av kulturen vår. Vi er med på, og arrangerer, miljø-, helse- og arbeidsmiljøfremmende konkurranser. Vi tar miljøaspektet alvorlig og etterlever kravene i våre prosjekter, vår rådgivning og interne prosesser og prosedyrer.

Vi verdsetter samarbeidspartnere som også er opptatt av miljø og bærekraft, og helst sertifisert i ISO 14001 – miljøledelse, slik som vi selv er. Miljøledelse er integrert i forretningsprosesser, strategiske mål og i beslutningstakingen generelt

Engasjement og sponsing

Våre ansatte er også engasjerte utenfor jobb, og selskapet støtter dette engasjementet. Vi sponser blant annet idrettsklubber, studentforeninger og arrangementer som for eksempel klimabrølet.

Lokomotiv Oslo

Lokomotiv Oslo

Vi støtter vår ansatt Jørgen Birkelands fotballag Lokomotiv Oslo som spiller i Norsk Tipping-ligaen (3.divisjon). Klubben er bygd på god gammeldags dugnadsånd og består av ca. 80 aktive spillere der flesteparten er tilflyttere. “Loket” er opptatt av å legge til rette for engasjement, entusiasme og trivsel for sine medlemmer.

NM Brukshund

Norgesmesterskapet for brukshunder 2022

Vi støtter Norgesmesterskap for brukshund i 2022 – en krevende konkurranse som setter hund og fører på prøve. Konkurransen arrangeres i Elverum 18.-22. august 2022.

Asbjørn moen norseman

Asbjørn Moen

Vi støtter vår egen ansatt Asbjørn Moen som konkurrerer aktivt i triatlon og som foreløpig høydepunkt har fullført Norseman 2018 hvor han fikk sort trøye.

Lier IL e-sport

Lier IL e-sport

Vi støtter Lier IL e-sport. De tilbyr en trygg sosial arena for unge som ønsker å utvikle seg innenfor e-sport. Klubben setter fokus på spillerutvikling, teambuilding, og fysisk aktivitet.

IRS Sponsor

Ingierkollen Rustad Slalomklubb

Vi støtter Ingierkollen Rustad Slalomklubb. Klubben har ca 80 aktive løpere fra Nybegynner gruppa til World Cup kjørere og drives av foreldres innsats, kontingent, kioskdrift og sponsorinntekter. Hjemmearena er Ingierkollen Slalåmsenter syd for Kolbotn sentrum

Ishockey sponsor

Jar ishockey

Vi støtter Utendørs skøyteisbane på Jar. Banen åpnet i desember 2017 og gir mye skøyteglede både for liten og stor i nærmiljøet. Sommerstid brukes banen til aktiviteter som landhockey og andre ballspill, og er tilgjengelig slik at barn og ungdom kan drive uorganisert fysisk aktivitet. (Foto: Andreas Spinnangr Wiig)

ullern bandy

Ullern bandy

Ullern bandy er del av Ullern Idrettsforening, som også omfatter fotball, håndball og basket. Vi har støttet klubben med midler til slipemaskin. Foto: Dagsavisen

IL Try

IL TRY

Vi støtter IL TRY. Klubben har over 600 medlemmer og omfatter idretter som alpint, fotball, langrenn, løping og skiskyting.

Romerike friidrett

Romerike Friidrett

Vi sponser Romerike Friidrett med flotte refleksluer til over 200 aktive barn og ungdom som må holde hodene varme på utetreningene. Romerike Friidrett er en breddeklubb som har mange små og noen litt større stjerner som trenes av foreldre og en tidligere OL-deltaker.

linjeforeningen hybrida

Hybrida Linjeforening

Hybrida er linjeforeningen for studieprogrammet Ingeniørvitenskap og IKT ved NTNU i Trondheim. Foreningens formål er å fremme samhold og kameratskap innad på studieprogrammet ved blant annet å avholde arrangementer av både sosial og faglig karakter. I tillegg til at vi støtter Hybrida, har Holte Consulting vært ukas bedrift på UKA i Trondheim i en årrekke. Foto: Hybrida