Om oss
Vi er et norsk konsulentselskap med spisskompetanse innen prosjekt-, team- og produktledelse. Vi elsker å jobbe i grensesnittet mellom forretning og teknologi, og er stolte av å være blant Norges eldste konsulenthus med erfaring fra noen av landets mest krevende prosjektutfordringer.

Med hode og hjerte inn i din virksomhet

Vår innsats skal lede til maksimal nytte for våre kunder enten det er privat eller offentlig virksomhet. Våre ansatte er det viktigste vi har, og også det viktigste kundene våre får. Vi går helhjertet inn i virksomheter vi er rådgivere eller prosjektledere for. Vi tar pulsen på hele organisasjonen, borrer litt i maskineriet og snakker med alle som arbeider der, fra resepsjonisten, til lageret, til ledelsen. Alle må med om man skal lykkes med endring. Alle påvirker resultatet. Denne kunnskapen er helt nødvendig for å kunne gi kvalifiserte råd og lede vellykkede endringer.

Holte Consulting ble etablert på 70-tallet, og har i dag rundt 80 ansatte. Holte Consulting AS og søsterselskapet Holte Academy AS er heleid av medarbeiderne og samarbeider tett om å tilby de beste tjenestene innen prosjektarbeid. Vi har vært med på å definere standarden for gjennomføring av vellykkede prosjekter i Norge.

Vår kultur

Vi er en av få virksomheter der personlighet er like viktig som kompetanse, det gjennomsyrer på mange måter kulturen vår. For å låne fra Netflix sitt mantra: «We don’t hire brilliant jerks».

Våre fire verdier viser hvem vi ønsker å være som selskap og i møte med kollegaer og kunder. De kan også fungere som et kompass i situasjoner hvor vi er usikre på hva som er det rette å gjøre.  Kulturen vår er tett knyttet til disse verdiene, fordi de brukes aktivt i rekruttering av nye medarbeidere og kjennetegner våre ansatte.

Omtrent 80 ansatte

Stor aldersspredning, 24-70+ år

Kjønnsbalanse

35% kvinner, 65% menn

Solid kompetanse

> 90 % har en mastergrad

Våre verdier

Egenskaper vi ser etter hos ansatte

Handlekraftig

med evne til å gjennomføre, å ta ansvar og ha mot til å ta vanskelige beslutninger eller samtaler.

Engasjerende

Skape positiv energi rundt seg, å finne motivasjon hos andre og få folk til å jobbe godt sammen.

Nysgjerrig

på mennesker og teknologi. Lysten til å lære, å lytte til andre og tørre å tenke nytt.

Inkluderende

gjennom å dele informasjon åpent, la flere ta del i beslutninger og ta vare på hverandre.

Kvalitet fremfor kvantitet

I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Det betyr at du får tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring. Vi omtales som joviale og «nedpå», og langt fra det noen tror om konsulent-stereotypien.

Vi satser på innovasjon og ønsker at ansattes initiativ skal stå i front for dette arbeidet, fordi vi tenker at dette gir mest eierskap, læring og resultat. Spirekassen er navnet på vår egen inkubator, som skal hjelpe med å få ansattes ideer testet og klargjort for markedet. Inkubatoren har allerede båret frem lokal tilstedeværelse i Ålesund, kurskonsept i Design Thinking og tjenester innen avansert dataanalyse som ferske eksempler. En stor del av vårt overskudd er satt av til å kunne drive med innovasjon i selskapet. Vi tror slike tiltak er med på å holde oss nysgjerrige og fremoverlent, både som selskap og som individer.

Selskapet er et produkt av de ansattes ideer, ferdigheter og meninger. Det er derfor viktig for oss at selskapet er eid kun av ansatte, og av alle ansatte. Dette er noe vi er veldig stolte av og som gir hver ansatt innsyn og påvirkningskraft i viktige veivalg selskapet står ovenfor.

Les artikkelen skrevet av en av våre ansatte:
Superhelter finnes ikke. Bare nesten. Og de jobber best sammen.

Holte Academy

Det er viktig for oss å vedlikeholde og holde vår kompetanse oppdatert. Vi er stolte av vårt eget Holte Academy og har tilgang til et stort utvalg av kurs og sertifiseringen innen prosjekt- og teamledelse.

Les mer om våre sertifiseringskurs hos Holte Academy >

Bærekraft og miljø

Vi i Holte Consulting deltar i byggingen av et bærekraftig samfunn gjennom våre prosjekter og daglige arbeid. Dette gjelder våre oppdrag innen energi og industri, så vel som våre oppdrag innen bygg og digitalisering. Vi har ledet prosjekter innen solkraft, vindkraft og biodrivstoff, ammoniakk- og hydrogenproduksjon, karbonfangst, batteriproduksjon og har digitalisert verdens mest miljøvennlige kaffefabrikk. Vi har også bistått startups innen satsing på fornybar energi. Det er med stolthet vi bidrar til lavere utslipp og redusert ressursforbruk. Vår bistand på prosjekter øker bærekraften også innen områder som personvern og informasjonssikkerhet.

Miljø og bærekraft er en del av kulturen vår. Vi er med på, og arrangerer, miljø-, helse- og arbeidsmiljøfremmende konkurranser og har årlig deltatt i Klimakonkurransen arrangert av Fremtiden i våre hender, og vunnet konkurransen to ganger! Vi tar miljøaspektet alvorlig og etterlever kravene i våre prosjekter, vår rådgivning og interne prosesser og prosedyrer.

Vi verdsetter samarbeidspartnere som også er opptatt av miljø og bærekraft, og helst sertifisert i ISO 14001 – miljøledelse, slik som vi selv er. Miljøledelse er integrert i våre forretningsprosesser, strategiske mål og i beslutningstakingen generelt.

Vårt samfunnsengasjement

Våre ansatte er også engasjerte utenfor jobb, og selskapet støtter dette engasjementet. Vi sponser blant annet idrettsklubber, studentforeninger og arrangementer som for eksempel klimabrølet.

SIRENS Cheerdance

SIRENS Cheerdance

Vi støtter SIRENS Cheerdanceklubb for ungdommer mellom 6-26 år. De har 240 dansere fordelt på 18 lag.

Vi har sponset full deltagelse for to lag fra Spydeberg IL 2013 til Norway Cup. Det sikrer at de kan bygge videre på samholdet og at alle får muligheten til å delta.

Spydeberg IL

Vi har sponset full deltagelse for to lag fra Spydeberg IL 2013 til Norway Cup. Det sikrer at de kan bygge videre på samholdet og at alle får muligheten til å delta.

Skedsmo Røde Kors

Skedsmo Røde Kors

Sommeren 2023 har våre studenter utviklet smart lagerstyring for Skedsmo Røde Kors. Nå har de full kontroll på hvor utstyret

Vi støtter NUBAS i deres humanitære innsats for å beskytte den ukrainske befolkningen i den pågående krigen mot Russland.

Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte (NUBAS)

Vi støtter NUBAS i deres humanitære innsats for å beskytte den ukrainske befolkningen i den pågående krigen mot Russland.

Vi støtter Norgesmesterskap for brukshund i 2022 – en krevende konkurranse som setter hund og fører på prøve. Konkurransen arrangeres i Elverum 18.-22. august 2022.

Norgesmesterskapet for brukshunder 2022

Vi støtter Norgesmesterskap for brukshund i 2022 – en krevende konkurranse som setter hund og fører på prøve. Konkurransen arrangeres i Elverum 18.-22. august 2022.

Lier IL e-sport

Lier IL e-sport

Vi støtter Lier IL e-sport. De tilbyr en trygg sosial arena for unge som ønsker å utvikle seg innenfor e-sport.

linjeforeningen hybrida

Hybrida Linjeforening

Hybrida er linjeforeningen for studieprogrammet Ingeniørvitenskap og IKT ved NTNU i Trondheim. Foreningens formål er å fremme samhold og kameratskap

IL Try

IL TRY

Vi støtter IL TRY. Klubben har over 600 medlemmer og omfatter idretter som alpint, fotball, langrenn, løping og skiskyting.

Ønsker du mer informasjon?
Anne Tvedt : Administrasjonsleder

Anne Tvedt

Administrasjonsleder

+47 934 41 547

E-post

Gunnar Heesch Holmen : Daglig leder

Gunnar Heesch Holmen

Daglig leder

+47 982 24 617

E-post