UKA 2023

Vi gleder oss til å vende tilbake til Trondheim som Dagens bedrift 27. oktober!

Siden UKA-01 Paradoks har Holte Consulting vært Dagens bedrift under UKA. 27. oktober er vi tilbake og vi håper å se deg enten på Scandic Nidelven og Storsalen, på stand eller på intervju. Vi ønsker å gi et innblikk i hvorfor vi synes Holte Consulting er en så bra arbeidsplass. 

Scandic Nidelven og Storsalen


08.30-10.30:
Norges beste frokost på Scandic Nidelven. Bli kjent med Holte Consulting, hva vi jobber med og hvordan det er å være nyutdannet hos oss.

11.00-15.00: Kurs i Design Thinking. Klarer du lage en hangover cure med Design Thinking? Du får praktisk trening og en rekke verktøy som hjelper deg med å skape nye og bedre produkter og tjenester – en kunnskap som stadig etterspørres.

Alle deltagere vil få et bevis på gjennomført kurs, noe som kan være attraktivt for CVen.

Er du interessert i jobb?

Hvis du trigges av å ta del i et av få miljøer som påvirker statlige investeringsbeslutninger, eller synes det er spennende å få anledning til å bli deleier i egen arbeidsplass, så kan vi være et godt valg for deg. Som nyutdannet får du ansvar fra dag én og en av få som får tilgang til kompetanseutvikling gjennom vår egen kursvirksomhet.

Vi søker nye talenter og gjennomfører intervjuer for sommerjobb og fast ansettelse 26. oktober. Studerer du sivilingeniør på NTNU, har vi veldig lyst til å høre fra deg.

Stand på Stripa

Fra 09.00 til kl. 14.00 kan du også besøke oss på stand på Stripa. Slå av en prat med våre ansatte og få deg litt nytraktet kaffe og noe godt å spise. Er du heldig så kan du vinne premier gjennom vårt eget lykkehjul og utfordre våre beste skyttere i fussball.

Om oss

Holte Consulting er et norsk konsulenthus som kan se tilbake på over 40 år med gjennomføring av vellykkede prosjekter. Vi har prosjektledelsen på flere statlige prestisjeprosjekter, jobber med nye bærekraftige løsninger for en bedre og grønnere fremtid, og kvalitetssikrer offentlige prosjekter slik at man for mer ut av hver eneste skattekrone. Vi er ikke like mange kolleger her i Holte Consulting som i brorparten av de andre virksomhetene i bransjen, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvantitet og kvalitet. Vi er en av få bedrifter hvor alle ansatte er deleiere og dermed har muligheten til å påvirke sin egen arbeidshverdag. Det synes vi er bra.