UKA 2021

Vi gleder oss til å vende tilbake til Trondheim som Dagens bedrift under H-helg!

Siden UKA-01 Paradoks har Holte Consulting vært Dagens Bedrift under H-helg, og i år feirer vi 20-årsjubileum! Vi håper å se deg enten i Storsalen på vår bedriftspresentasjon, på stand på Stripa eller på speedintervju. Vi ønsker å gi et innblikk i hvorfor vi synes Holte Consulting er en så bra arbeidsplass.

Speedintervjuer 28. oktober

Dersom du har lyst til å være en av få som får ansvar fra dag én, og en av få som får tilgang til kompetanseutvikling gjennom vår egen kursvirksomhet, kan vi være et godt valg. Trigges du av å ta del i ett av få miljøer som påvirker statlige investeringsbeslutninger, eller kanskje du synes det er spennende å få anledning til å bli deleier i virksomheten? Vi er ikke like mange som i brorparten av de andre virksomhetene i bransjen, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvantitet og kvalitet. Er du en av få?

Vi avholder speedintervjuer på Gløshaugen torsdag 28. oktober mellom kl. 16 og kl. 19. Dersom du ønsker å ta en prat med oss i roligere omgivelser, meld deg opp i spørreskjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Les om våre ledige stillinger her, og meld deg opp til speedintervju.

Storsalen 29. oktober

10:00-11:00   Bedriftspresentasjon: Bli kjent med selskapet og lær hvilke erfaringer de unge ansatte sitter igjen med etter oppstart.

11:00-11:30    Lunsj: Servering av baguetter, brus og kaffe mens du mingler med venner, uvenner og mulig fremtidige kolleger.

11:30-14:00    Prosjektsimulator: Konkurrer om å gjennomføre et virtuelt prosjekt på beste mulige måte! Søker du de billigste løsningene, ønsker du å minimere risikoen, velger du kun miljøvennlige alternativ, eller frir du til befolkninga? Når de dyktigste prosjektlederne er kåret oppsummerer vi opplevelsen sammen med vinnerne i en sofaprat. Vinnerne vil også få en e-læringspakke i prosjektledelse fra Holte Academy til en verdi på 7 000,- hver!

Meld deg på i lag på opptil fem personer eller kom alene, så lager vi et lag til deg.

Stand på Stripa

Kom også innom vår stand på Stripa for å slå av en prat om din favorittartist, ditt favorittprosjekt eller din favoritt-UKErevy. Om du tør, kan du også utfordre en av våre skarpeste skyttere i en kamp ved fussball-bordet for muligheten til å vinne gjeve premier. Vi gleder oss til å se deg!

Om oss

Holte Consulting er et norsk konsulenthus som kan se tilbake på over 40 år med gjennomføring av vellykkede prosjekter. Vi har prosjektledelsen på flere statlige prestisjeprosjekter, jobber med nye bærekraftige løsninger for en bedre og grønnere fremtid, og kvalitetssikrer offentlige prosjekter slik at man for mer ut av hver eneste skattekrone. Vi er ikke like mange kolleger her i Holte Consulting som i brorparten av de andre virksomhetene i bransjen, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvantitet og kvalitet. Vi er en av få bedrifter hvor alle ansatte er deleiere og dermed har muligheten til å påvirke sin egen arbeidshverdag. Det synes vi er bra.